Uitleg aanlevering reisproducten bestand

Het productbestand hebben wij nodig om de reisproducten in onze database in te lezen. Een dergelijk productbestand bevat alle relevante reisinformatie, zoals naam, beschrijving, prijs, reisduur, bestemming, etc. Omdat wij het productbestand automatisch inlezen dient deze wel te voldoen aan bepaalde eisen. Uiteraard hebben wij dit voor jou gemakkelijk gemaakt. Download het invulbestand via onderstaande knop en vul deze in volgens onderstaande toelichting.

Download invulbestand

Toelichting

Het productbestand bevat een aantal kolom titels. Dit is in feite de productinformatie. Iedere regel in het bestand is 1 uniek reisproduct, ongeacht of de reis meerdere vertrekdata heeft. Verder geldt het volgende:

DATAELEMENT / KOLOM TITEL TOELICHTING  VOORBEELD  VERPLICHT 
SKU Unieke identificatie van het product 1760800611774592 Ja
PRODCUT NAAM Naam van het product MTB-tocht door het land van maren en vulkanen Ja
PRODUCT OMSCHRIJVING Beschrijving van het product. De beschrijving is zichtbaar voor de consument. Ontdek tijdens deze mountainbikevakantie het meest vulkanische deel van de Eifel per moutainbike. Fiets over brede MTB-paden …. Ja
URL PRODUCT Het webadres van het product op jouw eigen website https://www.jouwwinkel.nl/mtb-vulkaan-tocht Ja
VAKANTIESOORT Het type reis. Slecht 1 optie mogelijk. Opties zijn “wandelvakantie”, “mountainbike vakantie”, “fietsvakantie”, “kanovakantie”, “klimvakantie”, “langlaufvakantie”, “sneeuwwandelvakantie”, “multi actief”, “natuurreizen” Mountainbike vakantie Ja
BESTEMMING Land van bestemming Duitsland Ja
PRIJS De normale prijs van het product. 15.99 Ja
REISDUUR De duur van de reis 5 dagen Ja
SOORT De soort reis qua samenstelling. Opties zijn “prive reis” of “groepsreis” Prive reis Ja
VERVOER Type vervoer. Opties zijn: “Eigen vervoer, bus, vliegtuig” Eigen vervoer Ja
URL PRODUCT AFBEELDING** Het webadres van de product afbeelding van de reis op jouw eigen website. De naam van de afbeelding moet uniek zijn. ** https://www.jouwwinkel.nl/images/mtb-vulkaan-tocht.jpg Ja (min. resolutie 570x380px)

** Let op : voor een optimale weergave van de afbeeldingen dient deze een resolutie van tenminste 570×380 px te hebben.

>>> Klik hier voor een voorbeeld product bestand

Aanpassingen in het product bestand

Staan jouw reisproducten inmiddels al op onze website maar heb je toch een paar wijzigingen? Geen probleem! Stuur ons gewoon een nieuw volledig product bestand of mail ons de wijzigingen en wij verzorgen de update kosteloos.

Interesse?

Wil je jouw klantbereik ook vergroten en meer leads genereren? Publiceer de reisproducten van jouw eigen organisatie dan op onze website. Meld je aan via onderstaand formulier en je ontvangt direct een uitgebreide instructie waarmee je aan de slag kunt. 


Standaard (3 maanden)6 maanden9 maanden12 maanden


Contact

Wil je nog eerst nog iets meer weten over deze advertentievorm of heb je specifieke vragen? Neem contact op met de redactie.